Forum > Directoare Web >

Cum sa conduci un director web

răspunde
18 mai 2009, 22:24:14
Ciprian
mesaje: 23
Asta ar fi unul din articolele despre cum sa conduci, sa optimizezi si sa promovezi un director web in ziua de azi. Am scris mai multe pe AfaceriOnline.net.

"Am incercat de cateva luni sa actualizez directorul pentru a fi valid XHTML strict, accesibil si usor de incarcat. Astfel, am rescris tema folosind doar tag-uri valide si am incercat sa le fac cat mai compacte. Am adaugat etichete <label> si atribute alt si title la imagini. Deasemenea, am actualizat motorul Smarty si alte cateva librarii folosite de phpLinkDirectory 2. Destul de complicat pentru ca acesta a fost scris folosind un motor Smarty mai vechi, din care phpLinkDirectory a luat instructiuni inexistente in versiunea curenta.

Google Analytics imi spune ca cele mai vizitate 3 categorii sunt cele de imobiliare, internet si femei. Asta inseamna ca trebuie sa le actualizez si sa le promovez mai mult decat celelalte."
18 mai 2009, 23:36:45
alecs
mesaje: 155
Interesant.

In functie de flexibilitatea scriptului phpld (nu l-am folosit, nu il cunosc) s-ar putea duce optimizarea onpage la extrem: h1, h2, h3, atribut title pentru toate linkurile, mod rewrite, etc.

Google webmaster tools e o unealta indispensabila (pentru orice website, in general).

Totusi, degeaba exista un director pus la punct daca nu are persoane care se ingrijesc constant de el. Am multe situatii pe dirpedia in care ma gandesc serios sa sterg directoare din cauza numarului impresionant de situri in asteptare.
19 mai 2009, 8:55:07
Ciprian
mesaje: 23
Ai dreptate, la inceput eu ma ocupam zilnic de aprobarea linkurilor. Apoi, in timp, am inceput sa intri o data la 2-3 zile. Frecventa e destul de mare, pentru ca nu am niciodata mai mult de 50 de site-uri in asteptare.

Ar fi o idee buna sa filtrezi putin directoarele din DirPedia. Eventual sa anunti proprietarii printr-un email. Sau poate citesc mesajul tau.
20 mai 2009, 12:25:19
alecs
mesaje: 155
Nu ma refer la eventualele plecari in vacanta cand e si normal sa se adune situri neaprobate.
Sunt unele cu 700 situri in asteptare iar dupa 3 saptamani au 800; este destul de clar ca nu e din cauza unei lipse de activitati temporare.

Nu cred ca voi ajunge la trageri de maneca sau colectii de adrese de email. Cand cineva calca pe bec este scos fara alta bataie de cap.
9 august 2009, 23:06:49
3v1lM1nD
mesaje: 3
Pai in cazul in care ai 800 de inscrieri in asteptare ... nu intleg la ce sa mai ai director web practic acolo sunt 800 de oameni care vor ceva de la tine.Iar singurul respect pentru ei este sa ii lasi sa te astepte cu saptamanile ?

Eu cred ca la aceste directoare singurul BUTON de acceptare este acela cu bani astfel incat totul "se grabeste atunci" sau intra numai cele cu plata probabil ....
răspunde