Forum > Directoare Web >

Dc mia fost banat directorul?

răspunde
5 august 2011, 1:23:09
sorynik
mesaje: 1
Vreau si eu sa-mi inscriu directorul in dirpedia .. dar nu pot pt ca cik a fost banat :-?? :(
5 august 2011, 17:48:24
Daniel Arnold
mesaje: 8
Cu permisiunea adminului Dirpedia, i-ti pot da eu un raspuns, daca directorul este pe domeniul co.cc. Domeniul co.cc a fost banat de Google pentru nerespectarea politicilor lor, deci implicit si de Dirpedia. Am patit-o si eu cu doua directoare aflate in lista de asteptare, odata banate de Google, normal, au fost sterse si de Dirpedia. De fapt au fost sterse toate directoarele aflate pe domeniul co.cc. Daca directorul este pe do.am, toate siteurile au fost sterse datorita calitatii foarte scazute pe acest domeniu. Daca altul a fost motivul, atunci doar adminul Dirpedia stie, si-ti va raspunde cu siguranta.
11 august 2011, 22:40:13
alecs
mesaje: 155
sorynik, ce raspuns astepti daca nici macar nu precizezi directorul?
14 septembrie 2011, 11:03:20
clement108
mesaje: 6
Salut
Vreau sa va intreb daca avem inscrise in directoarele noastre site-uri cu terminatia co.cc acestea afecteaza imaginea directoarelor pe google?
21 septembrie 2011, 19:39:14
alecs
mesaje: 155
Sincer am cautat despre subiectul acesta pe google deoarece m-ai facut curios, insa nu am gasit absolut nimic.
Luand firul logic "am linkuri catre situri penalizate" cred ca ar avea un efect negativ asupra ta. Totusi scoaterea .co.cc din indexul google este o operatiune manuala (nu a hotarat crawlerul singur sa ignore *.co.cc) si s-ar putea trata in mod special acest caz.

Personal, daca as avea un director nu cred ca as accepta .co.cc din aceleasi motive: prea mult spam si situri de slaba calitate.
răspunde