Forum > Directoare Web >

Directoare web sau Director WEb

răspunde
4 aprilie 2013, 1:25:49
marianpasculu
mesaje: 1
Salut,

Ma ocup si eu cu inscrirea in directoare web si citind diverse chestii de seo , am analizat putin. Vad in primele site-uri diverse directoare , care arata precum desenele alea animate rusesti.
Multe au erori, altele iti descarca diverse cica "plugginuri" ba sa iti instaleze niste toolbar-uri ori sa iti adauge la favorite.
As avea o indrumare catre cei care analizeaza aceste site-uri si sa le sorteze cumva si dupa arata un site ( estetic vorbind ) , dupa cum functioneaza, daca are sa nu bugguri. Cred ca ne-ar scuti pe multi de aici care folosesc aceasta lista pentru inscrierea in directoare web, sa nu mai pierdem timpul facand experiente pe tot felul de directoare sinistre.

Oricum felicitari pentru ceea ce ati facut. Bafta
4 aprilie 2013, 22:45:38
alecs
mesaje: 155
Salut,

Cel putin la validare fiecare director este analizat si din acest punct de vedere, mergand inclusiv pana la inscrierea unui site in director.
Sunt criterii legate de usability precum interzicerea de ferestre popup sau reclame peste continut de care se si tine cont.
Evident, unele directoare se mai schimba dupa aprobare si astfel apar probleme.

Legat de aspectul estetic, nu se pune accent pe asa ceva. Atata vreme cand se poate inscrie un site usor in director, el nu va fi penazilat din acest punct de vedere.
răspunde