Forum > Directoare Web >

Directoarele slab cotate trag siteul innapoi?

răspunde
27 septembrie 2011, 21:43:44
Daniel Arnold
mesaje: 8
Afirmatia ca inscrierea in cat mai multe directoare urca un site cat mai sus in cautari, o stim cu totii ca este adevarata. Dar cat adevar contine afirmatia ca directoarele slab cotate, cu pagerank 0 i-ti trag site-ul innapoi? Daca este adevarat, atunci ce ar trebui sa facem, sa nu mai inscriem un site ajuns de exemplu la pagerank 2 in prima pagina Google decat in directoare cu pagerank cel putin 2?
28 septembrie 2011, 12:40:47
alecs
mesaje: 155
Daca asta ar fi adevarat atunci competitia ti-ar putea penaliza situl prin inscrierea in astfel de directoare.
28 septembrie 2011, 14:00:52
Daniel Arnold
mesaje: 8
Sa inteleg ca ar putea fi adevarat, si ca directoarele slab cotate, cele cu inscriere automata, fara verificare manuala, deci pline de spamuri, si mai ales cele cu pagerank 0 pot determina Google sa penalizeze un site si sa-l traga innapoi in cautari si ca pagerank... Deci ar trebui, odata ajuns siteul la un anumit pagerank, sa nu mai fie inscris decat in directoare cu pagerank similar sau mai mare.
29 septembrie 2011, 18:22:37
alecs
mesaje: 155
Ideea pe care am incercat sa o dau este inversa.

Daca ce zici tu ar fi adevarat eu as putea sa iti inscriu situl tau in directoare de acest tip si sa te penalizeze Google pentru asta.
30 septembrie 2011, 22:41:06
Daniel Arnold
mesaje: 8
Da, corect, la asta nu m-am gandit! Si eu m-am mirat cand am citit afirmatia asta cu directoarele slab cotate trag siteul innapoi, culmea postata pe un director, ca un fel de sfat, ceva de genul "Aveti grija in ce directoare va inscrieti, verificatile pagerankul"... Batea campii probabil, normal daca vrea cineva sa-ti faca rau, compune un titlu si o descriere si-ti inscrie siteul numai in directoare cu pagerank 0 sau banate de Google...
24 noiembrie 2011, 18:37:10
strenger
mesaje: 4
Eu cred ca este vorba de directoare banate de google pentru linkuri catre siteuri porno sau alte siteuri care promoveaza xenofobia, ura rasiala etc. sau pentru vanzari exagerate de linkuri. Am citit undeva ca astfel de directoare pot cauza probleme. Acesta este si motivul pentru care directoarele decente nu promoveaza astfel de siteuri ci interzic inscrierea lor.
răspunde