Forum > DirPedia >

Lista directoarelor - dirpedia.ro

răspunde
5 septembrie 2009, 21:34:08
pe3sos
mesaje: 3
Saluatare


In primul rand as dori sa va felicit pentru ca ati realizat un tool de de web atat de util pentru mine cat si pentru altii.

Ar putea fi o mica adugare in cadrul "Lista Directoarelor" si anume sa am posibiliatea de a-mi curata cookie-urile de la "viziat" intrucat incazul in care ai mai multe situri si doresti sa foloseti lista aceea pentru prima data este utila dar la a doua vizitare se pierde.


Va multumesc si astept schimbarea
5 septembrie 2009, 21:37:39
pe3sos
mesaje: 3
Revin tot in cadrul acestei liste o solutie ar mai putea fi si aranjarea dupa LR PR si tot ce mai este pe acolo
5 septembrie 2009, 21:58:27
alecs
mesaje: 155
Informatia cu vizitat/nevizitat nu se bazeaza pe cookies ci pe istoria browserului. Drept urmare nu exista posibilitatea ca acest site sa modifice intr-un fel aceasta informatie.

Din ceea ce spui inteleg ca nu folosesti facilitatile oferite pentru inscrierea mai multor situri simultan. In pagina listei apare exact deasupra directoarelor "Profiluri pentru înscriere". Te rog sa experimentezi putin cu acel panou deoarece te ajuta cu evidenta directoarelor in care ai inscris situl x, y etc.

Sortarea este dupa nota Dirpedia, care reflecta importanta directoarelor. Nu s-au introdus alte tipuri de sortari pana in acest moment. Nu iti pot spune cand/daca va exista aceasta sortare.
5 septembrie 2009, 22:05:17
pe3sos
mesaje: 3
merci pentru raspus, am vazut profilurile. Este bine.
răspunde