Forum > DirPedia >

Noul look DirPedia

răspunde
8 iulie 2009, 18:27:16
REYKO
mesaje: 6
Alex , de mult timp vizitez DirPedia si intotdeauna mi-au placut gusturile tale.Imi doresc sa ai un trafic cat mai mare pentru ca pe ro nu mai exista un site de calitate pe aceasta nisa.Imi pare rau ca multi au inceput sa copie lista de directoare dar nimic nu se compara cu originalul.

Azi cand am intrat trebuie sa spun ca am ramas profund impresionat de noul design si de culorile foarte calde.Imi place.Felicitarile mele.

Am si cateva sugestii daca imi permiti:fundalul acela alb de la logo parca ar fi mai bine sa fie mai rotunjit,dreptunghiul acela s i trecerea brusca de la alb la albastru deschis parca nu este placuta.

Cand ma autentific si nu numai, ai randul acela dintre logo si meniul cu fundal gri.Randul contine scris cu gri in stanga 'Lista de directoare .... cu inscriere gratuita' si in dreapta cu alb 'REYKO' apoi cu gri 'contul meu' si 'iesire'.Culoarea aceea gri nu este in contrast cu fundalul albastru deschis.Trebuie sa faci un efort ca sa distingi ce este scris acolo.Este foarte obositor.Poti schimba acel gri cu alb cum este 'REYKO'

Fundalul este putin cam exagerat.Un pic mai sus de jumatatea inaltimii se vede cum se face brusc trecerea de la albastru deschis la un gri apasator.Parerea mea este ca ar trebui sa faci trecerea de la albastru deschis la alb treptat fara se se observe contrast de culoare.

Apoi,doream sa iti spun si inainte sa faci schimbarea : Lista de directoare se incarca foarte greu,poate este de la host sau scriptul este prea complex.Ar fi mult mai bine(pentru ca pagina cu lista de directoare sa se incarce mai rapid) sa afisezi doar 30,50 de directoare apoi urmatoarele sa fie pe o pagina anexata care are link la sfarsitul primelor 30,50 de directoare.Si tot asa.Sub lista sa fie un rand cu linkuri de forma 'Pagina 1' 2 , 3 etc care sa duca la pagini unde sa fie afisate acele directoare.Este mult mai comod.Cand inscriu siteuri si deschid directoare in taburi noi siteul incepe sa se incarce foarte greu.

Sper ca nu am facut un review cu prea multa critica,chiar imi place siteul tau si felul in care concepi o pagina.

Mult succes si ma bucur ca exista siteuri aproape perfecte.
8 iulie 2009, 18:44:11
alecs
mesaje: 155
In primul rand multumesc pentru aprecieri.

In legatura cu layoutul si problemele enumerate de tine, tind sa cred ca browserul tau inca are in cache versiunile vechi ale imaginilor. Spun asta deoarece nu exista nici un background albastru in noua versiune.
Te rog sa dai un refresh sau sa stergi cache-ul browserului.

Pagina cu lista principala este intr-adevat mare. Peste 700KB are numai HTML-ul, iar la o incarcare completa celelalte elemente maresc acest numar la o valoare putin sub 1 MB. Am lasat-o asa mai mult din comoditate, alegand sa insist pe alte lucruri. Poate in viitor va exista o paginare (mai ales daca se ajunge la 1000 directoare).

Oricum, layoutul nu e partea importanta aici. Te-as ruga sa testezi noul sistem de inscrieri precum si generarea raportului. Mai multe detalii despre ce e nou se gasesc in discutia "Anunturi".

Numai bine!
8 iulie 2009, 23:07:33
REYKO
mesaje: 6
Da,ai dreptate.Era de la browser.Acum este difert.Dar si asa noul look este foarte reusit.Putini detin un site ca al tau.

Am sa testez in weekend si noile optiuni ale contului deoarece doresc sa imi ridic siteurile.

Mult succes cu acest site si cat mai mult trafic.Revin cu review.Nu este site de pe aceasta nisa care sa fie atat de complet ca DirPedia.

Numai bine.
5 august 2009, 17:30:25
Ciprian
mesaje: 23
Apropo de design si de tema, de ce nu scoti diacriticele? Se vad ciudat, au alt font.
7 august 2009, 19:14:16
alecs
mesaje: 155
OK, voi analiza problema. Fontul diferit apare doar unor vizitatori. Mie imi apare normal (Firefox pe Windows Vista).
30 decembrie 2010, 23:29:27
speedy18us
mesaje: 16
o propunere pentru forum: ar fi mai bine sa pui paginatia si jos in interiorul threadului. atunci cand ajungi jos trebuie sa dai sroll pina sus ca sa poti da la pagina urmatoare.
răspunde