Forum > Alte metode de promovare >

Promovare Gratuita prin Share2win.ro

răspunde
4 ianuarie 2013, 14:54:24
lecram
mesaje: 6
Prin intermediul site-ului Share2win.ro puteti obtine promovarea paginii de Facebook dedicata afacerii dvs, mai multe like-uri si followers pe Twitter si Facebook, plus-uri Google +1, Youtube likes, vizualizari ale videoclipurilor de pe youtube, trafic site gratis si cresterea popularitatii site-ului pe care il detineti.

Social Marketing-ul este o unealta SEO puternica care va poate ajuta sa obtineti linkuri relevante catre siteurile dvs. si vizitatori de pe retelele de socializare, efectul final fiind de crestere a popularitatii Brand-ului pe care il detineti.

Prin intermediul siteului Share2win.ro va puteti face simtita prezenta in retele de socializare, atat pentru afacerea pe care o detineti, cat si pentru website-urile pe care le admnistrati.

Sistemul nostru de social exchange este foarte simplu: de fiecare data cand ajutati pe cineva sa urce in retelele de socializare, veti fi recompensat cu un anumit numar de credite. Cu ajutorul acestor credite, veti primi si dvs ajutor de la alte persoane.

Inscrierile sunt gratuite, exista anumite restrictii pentru site-urile care pot fi adaugate (fara site-uri cu continut pentru adulti, fara site-uri "fa bani online", fara site-uri cu linkuri de refereri, etc), cititi regulamentul pentru mai multe detalii inainte de a incepe promovarea gratuita a site-urilor pe care le detineti sau le admininstrati.
răspunde