Forum > Directoare Web >

Director editat si modificat manual ?

răspunde
9 august 2009, 23:02:24
3v1lM1nD
mesaje: 3
Exista vreun rost pentru a exista un astfel de director verificat si editat strict manual ce nu face inscrieri decat strict pentru cererile venite pe mail ?

Am facut un astfel de director http://www.linku2.net si incerc sa il fac folositor. Este pur .html si nu are lacrima de script pe el.
Ma gandesc sa il fac cu link exchange pentru ca e clar, cu cat mai multi dau link inapoi cu atat creste mai mare si ajuta pe cei inscrisi in el si mai mult.
Ma gandesc ca la un moment dat vor fi cateva zeci de cereri zilnice si ca o sa imi fie greu sa le adaug pe toate manual dar cred ca se va merita.E stric pentru site urile din Romania si chiar vreau sa iasa ceva serios.
Vreau cateva sfaturi sa il tin sa nu il tin ? e bun nu e bun ? mai detine si altcineva asa ceva ? ce probleme sunt cu acest tip ? la ce sa ma astept ?
10 august 2009, 21:30:25
alecs
mesaje: 155
Sfatul meu e sa iti pui un phpld si eventual sa incerci sa creezi o tema proprie daca vrei ceva original.

Nimeni nu detine un astfel de site din motive destul de clare. Nu are rost sa pierzi timpul cu un site in HTML din simplul motiv ca nu ai nimic de castigat ci doar de pierdut.
10 august 2009, 21:33:15
3v1lM1nD
mesaje: 3
Te rog frumos explica-mi ce am de pierdut ? ca nu imi e greu sa accept si sa modific site ul nici de 50 de ori pe zi pentru ca imi face placere si crede-ma ca am foarte multa treaba.

10 august 2009, 23:27:58
alecs
mesaje: 155
Ai de pierdut timp.
Daca nu iti este atunci sigur iti va fi greu in viitorul apropiat sa modifici situl de 50 de ori pe zi.

Daca ai timp si energie nu are rost sa le irosesti. Foloseste-le intr-un mod mai inteligent.
răspunde