Forum > DirPedia >

Evidenta directoare vizitate

răspunde
14 martie 2010, 19:58:01
geomobila
mesaje: 3
Am facut contul si m-am logat...am adaugat link in aprox. 210 directoare de sus in jos le-am luat in ordine !!!

Un director vizitat avea in dreptul lui in tabel cuvantul "vizitat" !k toate buna si frumoase!

Astazi ma loghez sa continui "treaba" si?.....pauza ...nu mai era vizitat nici un director din cele 210 din ce am facut eu nu mai aparea cuvantul "vizitat"

Intrebarea este ...cum se tine evidenta la ce am vizitat?

Iar daca nu se tine evidenta atunci la ce bun sa-mi fac cont!!!!

Astept un raspuns satisfacator!!

Va multumesc pentru intelegere!!!
14 martie 2010, 23:20:53
alecs
mesaje: 155
Dupa autentificare in pagina cu directoarele apare sus "Profiluri pentru înscriere". Trebuie creat un nou profil si pe acel profil trebuie marcat fiecare director.
Treaba cu "vizitat" nu are legatura cu evidenta directoarelor ci inseamna doar ca acel director a fost vizitat.

Iti propun sa experimentezi intai cu sistemul, creaza un profil de test sa vezi cum merge. De exemplu directoarele marcate nici nu mai apar in lista profilului.
15 martie 2010, 8:27:08
geomobila
mesaje: 3
mersi frumos,acum am inteles,bine totusi ca mi-am notat,si am sters toate care le-am bagat ;)

Vroiam sa te intreb,daca sunt adaugate in lista directoare noi,imi apar si in noul profil ca fiind nemarcate?

Asta daca verific in cateva zile sa vad ,...ceva de genu! Sti cum zic?
15 martie 2010, 15:07:53
alecs
mesaje: 155
Da, directoarele noi vor aparea in lista "in care nu a fost inscris".
28 iulie 2011, 13:35:49
crystina
mesaje: 1
nu inteleg nimic...de ce e nevoie de explorari multiple ca sa poti tine evidenta directoarelor pe care te inscrii intr-un tabel gata facut?????.. PT DUMNEZEU , E UN SIMPLU TABEL CARE TREBUIE SA AIBA UN SPATIU PT BIFARE SI POSIBILITATE DE SORTARE... doar ne ocupam de it nu de pullovere croshetate manual!
28 iulie 2011, 16:22:11
alecs
mesaje: 155
ce inseamna explorari multiple?
4 august 2011, 17:24:40
Daniel Arnold
mesaje: 8
Am si eu o intrebare legata de problema profilelor de inscriere. Sa zicem ca intr-un profil sunt la sfarsitul sesiunii de inscriere, 100 directoare la "in care a fost inscris", 100 la "ignorate si 100 la " in care nu a fost inscris". Bun, inchid sesiunea, ma deloghez, ies si-mi vad de treaba. A doua zi deschid, ma loghez, deschid profilul respectiv si in loc de 100 la "in care a fost inscris"apar 85! Unde au disparut cele 15? Banuiesc ca ar fi un raspuns, acela ca, zilnic dispar din lista, directoare offline sau cu probleme, datorita botilor Dirpedia. Daca e asa, atunci, cand apar din nou, unde apar? Daca apar la "in care nu a fost inscris", atunci e cam incomod, pentru ca la zeci de site-uri pe care le-am avea in evidenta, ar trebui sa le inscriem din nou. Iar cand le inscriem, directoarele ne spun ca sunt deja inscrise...
4 august 2011, 17:44:31
Daniel Arnold
mesaje: 8
Si cu scuzele de rigoare, revin cu o precizare, aceea ca, aspectul acesta chiar se intampla, nu e o problema ipotetica. Exemplul concret este ca am un profil cu 200 de inscrieri acum doua saptamani, mi-am si printat lista sa o arat clientului. De atunci tot dispar directoare de la "in care a fost inscris". 190, 185, a ajuns astazi la 179. Din 200. Ele tot scad, nu urca niciodata, deci nu mai revin la "in care a fost inscris" se duc in alta parte, sau nu mai revin deloc probabil.
5 august 2011, 0:03:45
alecs
mesaje: 155
Este mult mai probabil sa scada decat sa creasca. Asta deoarece directoarele marcate ca offline sunt puse astfel doar dupa a 2-a verificare consecutiva. Si cazurile in care un director e offline 1-2 zile dupa care isi revine sunt rare.

M-am uitat acum pe cod si un marcaj nu se pierde decat daca se sterge userul, profilul sau directorul.

In orice stare ar fi directorul (online/offline/invalid etc.), cat timp exista in baza de date, relatia se pastreaza cu profilul respectiv.

O posibila explicatie la scaderea brusca din profilul acela este ca in iulie (cred ca putin dupa data de 14) am renuntat la aprobarea directoarelor pe .co.cc (domeniul a fost banat pe dirpedia si toate directoarele sterse definitiv).

Daca totusi inca crezi ca ceva nu e in regula, voi testa mai mult. Daca ai un exemplu de director care a fost marcat, apoi a disparut din lista, apoi a reaparut iar dar nemarcat m-ar ajuta.
5 august 2011, 0:31:06
Daniel Arnold
mesaje: 8
100% ca asta a fost problema, banarea domeniului co.cc a fost exact in perioada cand au disparut directoarele, ai dreptate! Si Google le-a banat, am avut doua directoare pe co.cc pe care Google mi le-a refuzat la indexare, disparand si din lista de asteptare Dirpedia. Nu mai caut alta explicatie, asta e, multumesc frumos.
răspunde