Condiții de utilizare

www.dirpedia.ro este un website care dorește să clasifice directoarele românești. Accesul website-ului este gratuit. Dacă nu sunteți de acord cu următoarele condiții vă rugăm să părăsiți dirpedia.ro. Aceste condiții pot suferi modificări ulterioare.

Conținut

Informațiile prezente au un scop pur informativ. Deși încercăm să menținem datele actualizate, acestea pot avea mici diferențe față de cele reale. Nu ne asumăm răspunderea pentru directoarele listate, conținutul lor sau orice daună provocată din cauza accesării acestora.

Lista, împreună cu restul informațiilor de pe site (text, imagini, etc.) sunt proprietatea DirPedia.ro sau a autorilor respectivi. În cazul în care doriți să reproduceți total sau parțial o parte a site-ului va rugăm să ne cereți întâi acordul.

Acceptarea directoarelor

O serie de condiții pentru inscrierea fiecarui director se găsesc pe pagina de adăugare. Ne rezervăm dreptul de a respinge orice director indiferent de motiv.

Serviciile de înscriere în directoare

DirPedia.ro nu oferă servicii de înscriere în directoare. Deși există o pagină dedicată listării unor oferte de înscrieri în directoare nu suntem răspunzători pentru conținutul sau actualitatea acestora. Orice problemă sau neînțelegere rezultată în urma unei colaborări cu unul din ofertanți trebuie rezolvată direct cu acesta, dirpedia.ro neavând nici o responsabilitate în acest sens.

Pentru membri

Înregistrarea pe dirpedia.ro este gratuita. Utilizatorii sunt rugați să păstreze un comportament și un limbaj civilizat. Crearea conturilor strict pentru promovarea personala (spam) este interzisă și va rezulta cu ștergerea acelui cont. Dirpedia.ro nu va publica/vinde adresele de email ale membrilor.